BLOG

VENČANICE KROZ ISTORIJU...
24 Februar 2016    ⁄    0 COMMENT(S)

 

Venčanice su se menjale kroz istoriju... Napravili smo kratak pregled venčanica koje su kroz istoriju nosile devojke koje su noseći ove prelepe haljine ostvarile svoj san - postale princeze ili pronašle princa svog života :)

 

Vratimo se u davnu 1947. godinu. Princeza Elizabet blistala je na svom venčanju u venčanici Normana Hartnella. Da li su se tada ostvarili svi njeni devojački snovi? 1956. godine svetski džet set brujao je o venčanju prelepe Grace Kelly i princa Renea od Monaka. Mlada je blistala u venčanici koju je dizajnirala kostimografkinja MGM studija Helen Rose.
Princeza Dajana i princ Charles 1981 godine. Princeza Dajana stidljivo se smeškala u venčanici koju je dizajnirao bračni par David i Elizabet Emanuel. Princ Abdulah i sada kraljica Ranija venčali su se 1993. godine, a mlada je divno izgledala u Elie Saab venčanici.
2004. godine španski princ Felipe oženio je Leticiju učinivši je princezom. 2011. godine glavna vest bilo je venčanje princa Williama i Kate Middleton. Kate je blistala u venčanici koju je dizajnirao Alexander McQueen a mnogi kažu da ova venčanica veoma liči na onu koju je nosila Grace Kelly. Ličila ili ne, venčanica joj je stajala kao salivena.
Search This Close

VENČANICE KROZ ISTORIJU...

LEAVE A COMMENT

Name (required)
E-mail (required, but will not display)
Website
Write your comment.